69DoelpuntenSV Zaffelare Doelpunten - SV Zaffelare
    67DoelpuntenKFC Vrasene Doelpunten - KFC Vrasene
    64Went out: KFC Vrasene Jonas De Breucker (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Jordy Goossens (Middenvelder)
    56Went out: KFC Vrasene Ibrahim Ben Sellam (Verdediger)
     Substituted: KFC Vrasene Matthias Coekaerts (Middenvelder)
    51Gele kaartenSV Zaffelare Gele kaarten - SV Zaffelare
    24Gele kaartenKFC Vrasene Gele kaarten - KFC Vrasene

Match summary

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel op het veld van hekkensluiter SV Zaffelare. Vrasene klom in de tweede helft verdiend op voorsprong, maar een strafschop maakte die voorsprong snel ongedaan.

Het was Vrasene dat al snel voor het eerste gevaar zorgde. In de 3’ zag Keymolen zijn schot net over doel vliegen, en een minuut later strandde een schot van Van De Velde op de paal. Voor een volgende kans was het wachten tot op het halfuur, maar Keymolen werkte een voorzet van Van De Velde rakelings naast doel. 5’ later bezorgde Van De Velde de bal tot bij De Smit, maar die trapte de bal in de handen van doelman Beausaert.

Ook in de tweede helft ging Vrasene op zoek naar het openingsdoelpunt. In de 47’ trapte Van De Velde de bal net naast doel op aangeven van Keymolen. In de 66’ was het dan toch raak. De Smit bezorgde de bal tot bij Van De Velde, die de bal op zijn beurt tegen de netten trapte (0-1). De voorsprong was van korte duur, want 2’ later kreeg de thuisploeg een strafschop. Thomas twijfelde niet en zette de 1-1 op het scorebord. Doelpunten vielen er niet meer, Vrasene eindigde de wedstrijd wel nog met 10 na een tweede gele kaart voor De Rop.
    Volgend weekend komt Heikant Zele op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.035194 ] seconds