Substituted: Tim De Caigny (Middenvelder)

• 90. Minute
    Went out: Yentl Van De Velde (Aanvaller)
    Substituted: Tim Vertongen (Verdediger)

85' Yentl Van De Velde
    83' Toon De Rop
    51' Dario Van Spittael
    20' Yentl Van De Velde
    56' Jonas Haentjens
    13' Jonas Haentjens
    86' Yentl Van De Velde
    77' Nick De Smit
    33' Steven Van De Vijver
    31' Joachim De Block
    11' Gilles De Grove

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt tegen Juventus Schoonaarde. In een spannende wedstrijd tussen twee sterke tegenstanders won Vrasene met 4-2.

Het waren de bezoekers die al in de 13’ op voorsprong kwamen. Na een actie en voorzet van De Block kon Haentjens de 0-1 in doel leggen. De voorsprong was van korte duur, want 5’ later kreeg Vrasene een strafschop na een fout van Van Den Bremt op Van Spittael. Van De Velde twijfelde niet en zette de gelijkmaker op het scorebord (1-1). In de 24’ zag Van De Velde een schot voorlangs vliegen, en langs de overkant belandde een afgeweken schot van Stevens net naast doel. De bezoekers zorgden nog voor het meeste gevaar, maar lage schoten van Stevens en De Block gingen er niet in. Net voor de rust zag Van Den Steen zijn overhoeks schot op de lijn gekeerd worden door Van De Vyver.

Ondanks de betere kansen voor de bezoekers was het toch Vrasene dat in de 51’ op voorsprong kwam. Na een lange bal kon Van Spittael zich doorzetten waarna hij de 2-1 laag in doel knalde. Ook nu was de voorsprong van korte duur. In de 56’ zag De Block zijn schot gekeerd worden door Bettens, maar Haentjens zorgde in de rebound toch voor de 2-2. In de 69’ verscheen De Block oog in oog met Bettens, maar opnieuw bracht die redding. De bezoekers drukten door, maar toch was het Vrasene dat het touw naar zich toe trok. In de 83’ viel een hoekschop in de voeten van De Rop, die de 3-2 in doel knalde. Een minuut later was de wedstrijd volledig beslist nadat Van De Velde zich kon doorzetten en de 4-2 eindstand voorbij Bracke in doel kon leggen.
    Volgende week zaterdagavond trekken we naar het veld van KSK Kieldrecht. Supporters op post!

Page load time: [ 0.030657 ] seconds