• Dario Van Spittael
  • Yentl Van De Velde
  • Frederik Bettens

86' Lenny Janssens
90' Yentl Van De Velde
51' Samir Cheikh
90' Jonas Vispoel
86' Jarno Rombaut

KFC Vrasene heeft dit weekend een nipte overwinning geboekt op het veld van KFC Edeboys. Vrasene klom in de tweede helft op voorsprong, maar twee strafschoppen in het slot beslisten de wedstrijd.

In de eerste helft ging het spel op en neer, maar veel kansen vielen er niet te noteren. In de 36’ kon Van Mossevelde zich doorzetten, maar hij trapte de bal naast doel. Langs de overkant had Cheikh een prima actie in huis, maar uiteindelijk kon niemand zijn voorzet in doel leggen. In de 43’ haalde Van Mossevelde uit met een strak laag schot, ook deze keer ging de bal naast doel. Net voor de rust mocht De Rop zijn kans wagen van dichtbij, maar de bal ging over doel.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van de thuisploeg. In de 50’ kopte Lenaert de bal van dichtbij in de armen van Bettens. Langs de overkant was het wel raak. Een voorzet van De Smit werd nog gedevieerd door doelman Vispoel, maar Cheikh stond klaar om de 0-1 in doel te leggen. In de 59’ gooide De Smit de bal opnieuw voor doel, maar deze keer werkte Van Spittael hem over de dwarsligger. In de 72’ moest Vispoel zich reppen om een voorzet van De Smit vanonder de lat te tikken. 5’ later haalde de ingevallen Den Dooven uit met een pegel, maar de bal ging niet binnen het kader. Vrasene leek op een overwinning af te stevenen, tot de thuisploeg in de 86’ een strafschop kreeg na een fout van Rombaut op Van Mossevelde. De Jaeger zorgde vanop de stip voor de gelijkmaker (1-1). Vrasene zette nog alles op alles, en kreeg in de toegevoegde tijd ook een strafschop nadat De Smit werd neergehaald door doelman Vispoel. Van De Velde twijfelde niet en zorgde net voor affluiten voor de 1-2 eindstand.
Volgend weekend komt YB SK Beveren op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.027381 ] seconds