Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)
      Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Substituted: Roy Takx (Middenvelder)

• 88. Minute
      Went out: Mathieu De Bondt (Verdediger)
      Substituted: Tim Vertongen (Verdediger)

88' Yentl Van De Velde
    84' Dario Van Spittael
    46' Yentl Van De Velde
    19' Largo Konrad
    36' Vladimir Davidians
    62' Toon De Rop

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime overwinning geboekt op het veld van Sp. Waasmunster. Op een drassig terrein werd het 0-4. Vrasene nam vanaf de start de bovenhand, en voetbalde in de eerste helft een dubbele voorsprong bij elkaar. In de 18’ kon Konrad een vrije trap van Maes in doel verlengen met het hoofd (0-1). In de 29’ zag Coekaerts zijn poging net voorlangs vliegen na een lange vrije trap. Net voor de rust had De Smit een prima actie in huis, waarna Van De Velde de 0-2 in doel kon leggen. In de tweede helft kreeg Vrasene de ene kans na de andere. In de 62’ ontfutselde Van De Velde de bal, maar doelman Vermeulen bracht redding. 2’ later mocht Van De Velde opnieuw zijn kans wagen, deze keer strandde zijn schot net naast doel. In de 79’ werd het dan toch 0-3 via Van Spittael. Enkele minuten later bezorgde Van De Velde de bal tot bij Rombaut, maar die kreeg de bal niet voorbij Vermeulen. In de 85’ mocht Van De Velde opnieuw alleen op doel afgaan, maar ook deze keer zat Vermeulen er goed tussen. In de 87’ mocht Van Spittael op doel afgaan, waarna Van De Velde de 0-4 eindstand op het scorebord kon zetten. Net voor affluiten kreeg Vrasene nog een vrije trap, maar tot drie maal toe werd de bal op de lijn gered. Volgend weekend komt Heikant Zele op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.036943 ] seconds