Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Substituted: Lowie De Mulder (Middenvelder)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    85' Nick De Smit
    50' Samir Cheikh
    33' Michael Maes
    23' Dario Van Spittael
    75' Khaled Oulichki
    36' Jochen Vergauwen
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    70' Mohamed Cisse

Match summary
    KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen SKL Doorslaar. Vrasene was de betere ploeg, maar ondanks een numerieke meerderheid in de tweede helft viel het winnende doelpunt niet. Al in de 13’ klommen de bezoekers op voorsprong nadat Erkoç de bal laag naast de paal in doel knalde (0-1). Vrasene reageerde met een kopbal van Konrad, maar die ging net over doel. In de 18’ zag De Smit een laag schot net naast doel belanden. Iets over het halfuur legde Van De Velde de bal klaar voor Cheikh, maar doelman Hanselaer ging goed plat op het lage schot. 2’ later bezorgde Van De Velde de bal tot bij Van De Vyver, maar die kreeg de bal niet binnen het kader. In de 43’ was het dan toch raak. Na een hoekschop van Cheikh kopte Konrad de bal hard tegen de touwen (1-1). Ook in de tweede helft kreeg Vrasene de betere kansen. In de 61’ zag Tachelet zijn poging net voorlangs belanden. 2’ later werd een laag schot van De Smit op de lijn gered. In de 67’ was het opnieuw bijna raak, deze keer verlengde Van De Velde een voorzet van De Smit op de paal. 3’ later moest Doorslaar met 10 verder na een tweede gele kaart voor Cisse, maar doelpunten vielen er echter niet meer. Volgend weekend trekken we naar het veld van KFCH Sinaai. Supporters op post!

Page load time: [ 0.0231 ] seconds