Beloften kampioen!

De beloften van KFC Vrasene namen het in hun kampioenenmatch op tegen het 4e gerangschikte SK Grembergen. Eerste achtervolger Robur volgde op één punt. Om de titel binnen te halen zou dus alleen een overwinning uitsluitsel brengen.

Vrasene startte met flanellen benen en keek al na 10' op tegen een 0-2 achterstand. De bezoekers vormden hierna een dubbele verdedigende gordel en loerden op de tegenaanval. Vrasene kreeg in de eerste helft twee uitgelezen kansen via Agyeopong en Cant maar trok de rust in met een 0-2 achterstand.

In de tweede helft ging Vrasene op zijn elan verder en lukte het al vroeg de aansluitingstreffer. De gelijkmaker hing in de lucht en kwam er na een mooie overhoekse kopbal van De Cock. Vrasene zette alles op alles maar bij het eindsignaal stond de 2-2 op het scorebord. Het was dus wachten op de eindstand in de wedstrijd Avanti Stekene - Robur. En wachten... en wachten... Tot het verlossende bericht kwam dat ook Robur niet verder geraakt was dan een 1-1 gelijkspel. De titel is binnen! Proficiat!