Vriendschappelijk : KFC Vrasene - SK Berlare 2-3

KFC Vrasene nam het in zijn tweede oefenwedstrijd op tegen vierdeklasser SK Berlare. Vrasene startte het gretigst en klom al snel op voorsprong, de bezoekers lukten het winnende doelpunt in de slotminuten.

In de 9' scoorde De Winter de openingstreffer nadat hij alleen op doel werd gestuurd. De bezoekers reageerden direct en lukten een minuut later de gelijkmaker na een binnenlegger van Munyaneza (1-1). In de 12' kreeg Vrasene eens strafschop na een fout op De Winter, maar Verbeke knalde de bal tegen de dwarsligger. Diezelfde minuut klom Vrasene toch opnieuw op voorsprong. Verbeke trapte de bal in eerste instantie op de bezoekende doelman, maar De Winter kon de rebound wel in doel leggen (2-1).

In de tweede helft waren de eerste kansen voor de bezoekers maar doelman Van Den Branden bracht tot twee maal toe redding. Langs de overkant ging een lobbal van Matthijnssens voorlangs en een kopbal van Praet strandde op de paal. Ook De Witte was dicht bij een doelpunt maar zijn poging ging van dichtbij in het zijnet. Berlare bracht 8 wisselspelers in en die deden het bedenkelijk beter. In de 77' knalde De Bondt de gelijkmaker in het dak van het doel (2-2), en 10' later trapte Orhan de 2-3 eindstand tegen de touwen.