BOVL : KFC Vrasene - KFCO Gent 3-0 (4-3)

Voor de tweede wedstrijd van de Beker van Oost-Vlaanderen kwam KFCO Gent op bezoek. Hoewel de 3-0 eindstand anders doet vermoeden werd het een flauwe wedstrijd waarbij Vrasene pas in de tweede helft het verschil kon maken. Aangezien de bezoekers slechts met 7 speelgerechtigde spelers aantraden zal de eindstand vermoedelijk herleid worden naar 5-0.

Op een eerste kansje was het een kwartier wachten. Vervaet had een prima actie in huis maar de afwerking was iets te zwak. In de 21' haalde De Witte uit met een vrije trap vanop afstand maar de bal strandde tegen de verste paal. Iets over het halfuur kon Joris uithalen, zijn afgeweken schot werd echter gered door de bezoekende doelman. In de 39' scoorde De Witte van kortbij maar de ref legde de bal op de stip na handspel. Diezelfde De Witte zette zich achter de bal maar doelman Yilmaz had een uitstekende redding in huis. Op de daaropvolgende hoekschop kon Vervaet uithalen maar opnieuw ging de bal er niet in.

Al vroeg in de tweede helft kwam Vrasene dan toch op voorsprong. Een voorzet van Joris werd door doelman Yilmaz gelost en belandde knullig in doel (1-0). Vrasene eiste de bal op maar echt doelgevaar er in eerste instantie niet. In de 65' kon De Winter zich alleen doorzetten maar zijn schot strandde op de doelman. De bezoekers zakten steeds dieper weg en in de 78' kon Vrasene dan toch de score verdubbelen. Na een voorzet van Vervaet kopte Buys de 2-0 tegen de touwen. In de 82' kon doelman Yilmaz een hoekschop van Vrasene niet klemmen waarna Coekaerts de 3-0 eindstand op het scorebord zette.

Doelpunten: 48' Yilmaz e.d. (1-0), 78' Buys (2-0), 82' Coekaerts (3-0)

Strafschoppen: 4-3