JV Kruibeke - KFC Vrasene 1-2

KFC Vrasene heeft in zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen een knappe 1-2 overwinning behaald op het veld van Kruibeke. Met 2 assists leidde Cheikh zijn ploeg naar de eerste driepunter.

De eerste kans in de wedstrijd was voor Vrasene, maar de poging van Van De Vyver na een hoekschop werd op de lijn gered. Het was echter de thuisploeg die in de 14' op voorsprong kwam. Nadat Vermeulen zich vrij kon draaien trapte hij de bal van buiten de baklijn knap in doel (1-0). Veel kansen vielen er in de eerste helft niet te noteren. In de 35' was diezelfde Vermeulen er opnieuw dicht bij maar zijn schot ging voorlangs.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de gelijkmaker, maar ondanks enkele gevaarlijke aanvallen kwam kwam de laatste bal er vaak niet uit. Het was wachten tot de 78' wanneer Cheikh met een doorsteekpas Da Cunha op doel kon sturen. Die twijfelde niet en trapte de 1-1 tegen de touwen. 2' later moest Kruibeke met 10 verder na een rode kaart voor Fontyn voor natrappen. Vrasene rook zijn kans en trok opnieuw in de aanval. Een vrije trap van Michael Maes werd over doel getikt door doelman Frans, maar in de 86' viel dan toch de winnende treffer. Op aangeven van Cheikh kopte Mitchel Maes de 1-2 eindstand voorbij de thuisdoelman.

Doelpunten : 14' Vermeulen (1-0), 78' Da Cunha (1-1), 86' Maes Mitchel (1-2)

Opstelling KFC Vrasene : Nick Franckaert, Mathy Weyenbergh (71' Ibrahim Ben Sellam), Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes, Steven Van De Vyver, Samir Cheikh, Dario Van Spittael (66' Nick De Smit), Mitchel Maes, Sven Van Acker, Yuran Da Cunha