KFC Vrasene - SK Beveren 0-2

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken. In de derby tegen SK Beveren verloor het met 0-2. Met een doelpunt in elke helft beslisten de bezoekers de wedstrijd.

Na een verkenningsronde van een kwartier kwam het eerste gevaar van Vrasene, maar de kopbal van Van Spittael strandde op doelman Van Goethem. Langs de overkant waagde De Vos in de 37’ zijn kans, maar zijn schot ging naast. Het openingsdoelpunt viel 2’ later. Pieters kon doelman Bettens omspelen waarna hij de 0-1 in doel kon leggen.

Ook in de tweede helft waren het aantal kansen beperkt. In de 51’ kon De Vos de score verdubbelen nadat hij de bal aan de verste paal kon binnenkoppen op aangeven van Schelfhout. De bezoekers waren in de 71’ opnieuw dicht bij een doelpunt, maar deze keer werd de poging van Van Uffelen voor de lijn gered.
Volgend weekend trekken we naar het veld van Dynamo Beervelde. Supporters op post !

Doelpunten : 39’ Pieters (0-1), 52’ De Vos (0-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Jarno Rombaut (60’ Nick De Smit), Stijn Tachelet, Steven Van De Vyver, Michael Maes, Glenn Heyninck, Dario Van Spittael, Mitchel Maes, Sven Van Acker (55’ Killian Vereecken), Samir Cheikh, Yuran Da Cunha (75’ Matthias Coekaerts)