FC Dynamo Beervelde - KFC Vrasene 1-2

KFC Vrasene heeft dit weekend drie punten gepakt op het veld van FC Dynamo Beervelde. Vrasene was de betere ploeg en kwam in de eerste helft op voorsprong. Toen de thuisploeg in de tweede helft de gelijkmaker lukte werd het spannend, maar de ingevallen Da Cunha zorgde voor de winnende treffer.

Vrasene nam het overwicht maar het was wachten tot de 29’ voor een eerste echte kans. Coekaerts haalde uit op doel maar zijn afgeweken schot belandde naast. 3’ later gooide Cheikh de bal voor doel, maar Rombaut kwam net te laat om de bal binnen te leggen. In de 37’ haalde Rombaut uit met een strak schot maar de doelman Leys stond klaar. Een minuut later was het dan toch raak voor Rombaut. Na een aflegger van Vereecken trapte hij de 0-1 tegen de touwen.

In de tweede helft was Beervelde in de 47’ dicht bij de gelijkmaker, maar na een hoekschop belandde de bal naast doel. In de 58’ viel de 1-1 dan toch, nadat Dierick in 2x de bal tegen de touwen kon werken. Een schot van Vereecken werd met de voet gered door Leys, en langs de overkant vloog een kopbal van Wolfger net naast. In de 72’ zag Cheikh zijn poging op de paal belanden, en 2’ later vloog een kopbal van Vereecken net over na hoekschop. In de 79’ was het dan toch raak voor Vrasene. Na een snelle tegenaanval kapte Da Cunha zich vrij en trapte hij de bal in de verste winkelhaak. Net voor affluiten verscheen Verstraeten nog oog in oog met Bettens, maar die redde de meubelen.
Volgend weekend komt Juventus Schoonaarde op bezoek. Supporters op post !

Doelpunten : 38’ Rombaut (0-1), 58’ Dierick (1-1), 79’ Da Cunha (1-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Glenn Heyninck (63‘ Yuran Da Cunha), Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes, Matthias Coekaerts, Nick De Smit (73‘ Jari Engels), Jarno Rombaut, Killian Vereecken (83‘ Lowie De Mulder), Samir Cheikh, Mitchel Maes