Sparta Waasmunster - KFC Vrasene 2-1

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van Sparta Waasmunster. Vrasene verzuimde om de kansen af te maken en kreeg in de tweede helft het deksel op de neus.

Vrasene nam de beste start en zorgde voor het eerste gevaar in de 11’, maar de lage voorzet van Da Cunha werd in hoekschop gewerkt. In de tweede daaropvolgende hoekschop was het wel raak, een afgeblokt schot van Vereecken dwarrelde naast de paal in doel (0-1). 2’ later was Da Cunha sneller dan de plaatselijke verdediging, maar zijn poging ging naast doel. De thuisploeg zorgde voor evenwicht in de wedstrijd maar echte grote kansen vielen er in de eerste helft niet meer.

Al vroeg in de tweede helft zorgde Waasmunster voor de gelijkmaker. In de 49’ kon Vermeulen de 1-1 over Bettens in doel wippen. Vrasene ging opnieuw op zoek naar een doelpunt maar verzuimde in de afwerking. In de 59’ werd een vrije trap van Cheikh verlengd tot bij Vereecken, maar die werkte de bal over doel. 2’ later kon De Smit zich doorzetten naar doel, maar hij trapte de bal op doelman Van Branteghem. In de 69’ gooide Cheikh opnieuw een vrije trap naar de verste paal, maar opnieuw kwam Vereecken net te kort om te scoren. Een minuut later was ook de ingevallen De Mulder dicht bij een doelpunt, maar hij verlengde de voorzet van Cheikh met het hoofd tegen de verste paal. In de 84’ kreeg Vrasene het deksel op de neus nadat Verriest de bal na een mooie tegenaanval in doel kon leggen (2-1).
Volgend weekend komt leider KSVE Bazel op bezoek. Supporters op post !

Doelpunten : 12’ Vereecken (0-1), 49’ Vermeulen (1-1), 82’ Verriest (2-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Jarno Rombaut (84’ Tim Vertongen), Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes, Killian Vereecken (84’ Mathy Weyenbergh), Nick De Smit (74’ Lowie De Mulder), Mitchel Maes, Dario Van Spittael, Samir Cheikh, Yuran Da Cunha