KFC Vrasene - SV Zaffelare 2-2

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen SV Zaffelare. Vrasene klom in de eerste helft naar een dubbele voorsprong, maar in de tweede helft maakte Zaffelare de achterstand in 4 minuten ongedaan.

In de eerste helft vielen er buiten de twee doelpunten amper kansen te noteren. In de 34’ trapte Cheikh de 1-0 via vrije trap rechtstreeks in doel. In de 41’ was het opnieuw raak voor Vrasene. Na een snelle tegenaanval bezorgde De Mulder de bal tot bij Mitchel Maes, die de 2-0 kon binnenleggen.

Al vroeg in de tweede helft waagde De Mulder zijn kans, maar zijn schot ging net voorlangs. De eerste noemenswaardige kans voor de bezoekers kwam er in de 56’, maar de vrije schietkans voor De Schoenmaekers eindigde ruimschoots over. In de 71’ haalde De Ridder uit met een strak schot, maar Bettens kon de bal in hoekschop werken. Na die hoekschop belande de bal in het pak waarna De Smet de aansluitingstreffer kon scoren (2-1). 4’ later was het alweer raak voor de bezoekers. Met een strak schot onder doelman Bettens trapte De Smet de 2-2 tegen de touwen. Vrasene ging nog op zoek naar het winnende doelpunt, maar dat viel er niet meer.
Volgend weekend speelt KFC Vrasene opnieuw thuis om 18u, dit keer komt KJV Kruibeke op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 35’ Cheikh (1-0), 42’ Mitchel Maes (2-0), 72’ De Smet (2-1), 75’ De Smet (2-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Steven Van De Vyver, Glenn Heyninck, Jarno Rombaut (88’ Wout Merckx), Samir Cheikh (64’ Jens De Coninck), Killian Vereecken, Lowie De Mulder, Mitchel Maes, Yuran Da Cunha