SK Beveren - KFC Vrasene 0-1

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt op het veld van leider SK Beveren. Zelfs met een man meer kon de thuisploeg geen vuist maken.

Het eerste halfuur was Vrasene de betere ploeg en voetbalde het enkele mooie aanvallen bij elkaar, maar de laatste bal kwam er niet uit. In de 28’ waagde De Smit zijn kans na een snelle tegenaanval, maar zijn schot ging over doel. Langs de overkant zorgde Beveren pas in de 35’ voor het eerste gevaar, maar Vergauwen kopte een vrije trap van Cathoir op de lat.

Ook in de tweede helft ging Vrasene op zoek naar het openingsdoelpunt. Hiervoor was het wachten tot de 54’. Nadat Da Cunha alleen op doel werd gestuurd omspeelde hij doelman Van Goethem, maar uiteindelijk trapte hij de bal tegen de paal. De bal kwam terug in de voeten van Vrasene, waarna het uiteindelijk Cheikh was die de 0-1 tegen de netten kon trappen. In de 60’ moest Vrasene met 10 verder nadat Vertongen aan de rem moest trekken. De thuisploeg kon ondanks de man meer situatie geen aanspraak maken op de gelijkmaker. In de 85’ waagde de ingevallen Mitchel Maes nog zijn kans na een tegenaanval, maar zijn schot werd in hoekschop geduwd.
Volgend weekend komt Dynamo Beervelde op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 54’ Cheikh (0-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Killian Vereecken, Steven Van De Vyver, Nick De Smit (68' Mitchel Maes), Matthias Coekaerts, Dario Van Spittael (86' Jarno Rombaut), Samir Cheikh (84' Mathy Weyenbergh), Yuran Da Cunha