KFC Vrasene - Dynamo Beervelde 2-2

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen Dynamo Beervelde. Vrasene kwam twee keer op voorsprong, maar dat volstond niet voor de drie punten.

Na een verkenningsronde kwam Vrasene in de 14’ op voorsprong. Op aangeven van Van Spittael kon Van De Vyver de 1-0 in doel leggen. Beervelde stak ook enkele keren de neus aan het venster maar Bettens speelde een uitstekende wedstrijd. In de 21’ bediende Da Cunha Van Spittael na een snelle tegenaanval, maar die trapte de bal in het zijnet. Op het halfuur mocht Da Cunha zelf alleen op doel afgaan op aangeven van De Smit, maar doelman Leys kwam goed tussenbeide.

Al vroeg in de tweede helft lukte Beervelde de gelijkmaker. In de 50’ ging de bal op de stip, en zorgde Dezutter voor de 1-1. Langs de overkant kopte Van De Vyver een vrije trap van Cheikh over doel. 2’ later was het toch raak. Met een laag schot trapte de net ingevallen Mitchel Maes de 2-1 overhoeks in doel. In de 70’ ging een kopbal van Konrad net naast. Het was echter Beervelde dat in de 79’ opnieuw kon scoren. Na vermeend handspel ging het spel door en trapte Voet de 2-2 voorbij Bettens. Vrasene reageerde en was in de 84’ opnieuw dicht bij een doelpunt, maar tot twee maal toe werd de bal op de lijn gered. Doelpunten vielen er niet meer waardoor beide ploegen de punten delen.
Volgend weekend trekken we naar het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Doelpunten : 14’ Van De Vyver (1-0), 51’ Dezutter (1-1), 62’ Mitchel Maes (2-1), 79’ Voet (2-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Killian Vereecken, Steven Van De Vyver, Nick De Smit, Matthias Coekaerts (59' Mitchel Maes), Dario Van Spittael, Samir Cheikh, Yuran Da Cunha (83' Jarno Rombaut)