Juventus Schoonaarde - KFC Vrasene 2-1

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van Juventus Schoonaarde. Vrasene voetbalde in de eerste helft enkele uitstekende kansen bij elkaar, maar verzuimde om de kansen af te maken. In de tweede helft kreeg het dan ook het deksel op de neus.

Het eerste gevaar kwam van Vrasene, maar nadat doelman Bracke een schot van Cheikh kon keren kon ook Van Spittael niet scoren. Langs de overkant zag Van Den Steen zijn schot in de 28’ voorlangs vliegen. In de 37’ haalde Van Spittael opnieuw uit op doel, maar doelman Bracke had een uitstekende redding in huis. Een minuut later kon diezelfde Bracke een kopbal van Vereecken vanonder de lat duwen na een hoekschop van Cheikh. In de 42’ haalde Van Spittael uit, maar zijn poging ging over doel. Een minuut later was het toch raak voor Vrasene. Een teruggevallen bal viel in de voeten van Tachelet, die de 0-1 tegen de touwen trapte. Toch wist Schoonaarde nog voor de rust gelijk te maken. Na een fout van Konrad ging de bal op de stip, en zorgde Van Den Steen voor de gelijkmaker (1-1).

In de tweede helft viel er heel wat minder te beleven. In de 52’ trapte De Grove de bal naast na een hoekschop. Langs de overkant zette Vrasene een snelle tegenaanval op poten, maar het schot van Da Cunha werd gered door Bracke. In de 73’ lukte de thuisploeg het winnende doelpunt. Na balverlies kon Stevens de 1-2 in doel leggen. Vrasene zette nog een slotoffensief op poten maar kon niet meer scoren.
Volgend weekend komt Sparta Waasmunster op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 44’ Tachelet (0-1), 45’ Van Den Steen (1-1), 74’ Stevens (2-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Killian Vereecken, Steven Van De Vyver, Samir Cheikh, Matthias Coekaerts, Dario Van Spittael (71' Nick De Smit), Mitchel Maes, Yuran Da Cunha