KFC Vrasene - Sparta Waasmunster 4-2

KFC Vrasene heeft dit weekend een ruime 4-2 overwinning geboekt tegen Sparta Waasmunster. Bij de rust stonden de bordjes nog gelijk, maar in de tweede helft maakte Vrasene het verschil.

Al na 9’ kwam Vrasene op voorsprong nadat Coekaerts de bal overhoeks in doel kon trappen (1-0). Vrasene was de betere ploeg maar toch lukte Waasmunster in de 29’ de gelijkmaker. Nadat de bal bleef hangen in het pak kon Neus de 1-1 tegen de touwen trappen.

In de tweede helft kon Vrasene dan toch de score verder uitdiepen. In de 59’ kon Van Spittael de 2-1 in doel leggen na balverlies bij de bezoekende verdediging. In de 66’ zorgde Da Cunha met een schot van net buiten de baklijn voor de 3-1. 4’ later werd het zelfs 4-1 nadat Neus een voorzet in eigen doel schoof. In de 75’ kon Lambrecht nog milderen waarna de 4-2 eindstand op het scorebord stond.

Doelpunten : 9’ Coekaerts (1-0), 29’ Neus (1-1), 57’ Van Spittael (2-1), 66’ Da Cunha (3-1), 71’ Neus (owngoal) (4-1), 75’ Lambrecht (4-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Jarno Rombaut, Stijn Tachelet, Steven Van De Vyver, Glenn Heyninck, Killian Vereecken, Nick De Smit (82’ Lowie De Mulder), Matthias Coekaerts (85’ Mathy Weyenbergh), Dario Van Spittael (88' Liam Van Driessche), Samir Cheikh, Yuran Da Cunha