KFC Heikant Zele - KFC Vrasene 3-1

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken op het veld van KFC Heikant Zele. Vrasene kon op geen enkel moment de wedstrijd naar zich toe trekken, en verloor met 3-1.

Na een verkenningsronde was de eerste kans voor Vrasene na 20’. Na een tegenaanval bezorgde Van Spittael de bal tot bij Rombaut, maar die kreeg de bal niet binnen het kader. Een minuut later was het wel raak langs de overkant. Na een haakfout van Tachelet op Van Eetvelde ging de bal op de stip, en kon Fierens de 1-0 tegen de touwen trappen. Kort voor de rust kon Vrasene de bordjes toch terug gelijk zetten. Met een afstandsschot trapte Mitchel Maes de 1-1 knap in doel.

In de tweede helft was het de thuisploeg die echter het verschil kon maken. In de 55’ bracht Bettens met een beenveeg redding op een laag schot van Fierens. Ook schoten van Willockx en Yannick Poppe gingen naast. In de 67’ zorgde Yannick Poppe toch voor de 2-1 nadat hij een hoekschop in doel kon werken. Langs de overkant kwam Van Spittael net te kort om een lage voorzet in doel te leggen. In de 75’ viel de wedstrijd in haar definitieve plooi nadat Konrad een voorzet in doel werkte (3-1). De laatste kans van de wedstrijd was voor Vrasene, maar de poging van Weyenbergh ging voorlangs.
Volgend weekend speelt Vrasene opnieuw op verplaatsing, dan trekken we naar het veld van KSVE Bazel. Supporters op post!

Doelpunten : 23’ Fierens (1-0), 41’ Mitchel Maes (1-1), 68’ Yannick Poppe (2-1), 76’ Konrad (owngoal) (3-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Jarno Rombaut, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Glenn Heyninck (79’ Tim Vertongen), Killian Vereecken, Nick De Smit (46’ Matthias Coekaerts), Mitchel Maes, Dario Van Spittael, Samir Cheikh, Yuran Da Cunha (55’ Mathy Weyenbergh)