KSVE Bazel - KFC Vrasene 0-2

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt op het veld van KSVE Bazel. Het won met 0-2, hoewel de score nog een pak hoger kon liggen.

Het was de thuisploeg die een snelle start nam met hun twee snelle aanvallers Van Damme en Dahi Prince. Toch was de eerste kans voor Vrasene in de 13’. Een afgeweken kopbal van Konrad botste over doel. Bazel zette hierop een snelle tegenaanval op poten, maar uiteindelijk trapte Van Damme de bal voorlangs. Een minuut later kwam Bazel opnieuw gevaarlijk opzetten, maar het schot van Verbert ging over doel. Het openingsdoelpunt viel in de 28’. Het was Van Spittael die een hoekschop van Cheikh in doel kon verlengen (0-1). 4’ later was het opnieuw raak. Da Cunha werd alleen op doel gestuurd waarna die de 0-2 tegen de touwen kon trappen. In de 35’ werd het zelfs bijna 0-3. Na een snel gegeven hoekschop kopte Van De Vyver de bal tegen de lat, en in de rebound trof hij de paal. In de 39’ verscheen Mitchel Maes alleen voor doel, maar zijn stiftbal was te zwak om doelman De Lamper te verschalken.

In de tweede helft viel er iets minder te beleven. In de 53’ verscheen Coekaerts oog in oog met De Lamper, maar die bracht redding. Een minuut later mocht ook Van Spittael zijn kans wagen, maar zijn poging ging voorlangs. De grootste kans voor de thuisploeg kwam er in de 69’, maar nadat Van Der Coelden op doel mocht afgaan werd de bal uiteindelijk op de lijn gered door Vereecken.
Volgend weekend komt rode lantaarn KSK Kallo op bezoek. Supporters op post !

Doelpunten : 28’ Van Spittael (0-2), 32’ Da Cunha (0-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Killian Vereecken, Steven Van De Vyver, Mitchel Maes, Matthias Coekaerts (92’ Glenn Heyninck), Dario Van Spittael, Samir Cheikh (60’ Nick De Smit), Yuran Da Cunha