KFC Vrasene - KV Sint-Gillis 1-2

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen leider Sint-Gillis-Dendermonde. De bezoekers kwamen al snel op een dubbele voorsprong, die Vrasene niet meer ongedaan kon maken.

Al na 3’ kon Smekens de 0-1 aan de verste paal in doel trappen nadat Rogge een inworp tot bij hem verlengde met het hoofd. Langs de overkant stak Vrasene in de 8’ de neus aan het venster, maar het schot van Van Spittael werd gepakt door De Dyn. In de 19’ konden de bezoekers de score verdubbelen nadat Smekens de bal ter hoogte van het penaltypunt tegen de touwen kon knallen (0-2). Net voor het halfuur mocht Rogge zijn kans wagen van dichtbij, maar Bettens bracht redding. In de 37’ lukte Vrasene de aansluitingstreffer nadat Weyenbergh een hoekschop van Cheikh in doel kon koppen (1-2). In de 41’ waren de bezoekers opnieuw dicht bij een doelpunt. Na balverlies bij Vrasene kon Smekens zich doorzetten, maar zijn schot werd gekeerd door Bettens. Ook Rogge kreeg de bal in de rebound tot twee keer toe niet voorbij Bettens. Ook Vrasene was net voor de rust dicht bij de gelijkmaker. Op aangeven van Da Cunha kopte Van Spittael de bal aan de verste paal tegen staak, en ook De Mulder trof in de rebound de paal.

In de tweede helft kwam Vrasene beter uit de kleedkamers, de bezoekers namen een defensieve stelling in om hun voorsprong te verdedigen. Het overwicht resulteerde echter niet in vele kansen. In de 64’ kwam de bal in de voeten van De Mulder, die van dichtbij mocht uithalen, maar hij besloot te zwak. Vrasene zocht de gelijkmaker, maar die viel er uiteindelijk niet meer.
Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Kieldrecht. Supporters op post!

Doelpunten : 3’ Smekens (0-1), 19’ Smekens (0-2), 37’ Weyenbergh (1-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen (85’ De Wree Nicholas), Killian Vereecken, Largo Konrad, Mathy Weyenbergh, Steven Van De Vyver, Dario Van Spittael, Matthias Coekaerts, Lowie De Mulder (81’ Glenn Heyninck), Samir Cheikh (70’ Jonas Winters), Yuran Da Cunha