KSK Kieldrecht - KFC Vrasene 1-0

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby op het veld van KSK Kieldrecht. Een gretiger Kieldrecht zorgde in de tweede helft voor het verschil.

Beide ploegen namen een snelle start, maar het was voornamelijk de thuisploeg dat de betere kansen bijeen voetbalde. In de 18’ mocht Takx alleen op doel afgaan, maar doelman Bettens zat goed in de voeten. 2’ later haalde Onghena uit, maar zijn schot strandde op de dwarsligger. Net voor het halfuur waagde ook Wuytack zijn kans met een schot vanuit de korte hoek, maar Bettens kon de bal in hoekschop werken. Langs de overkant haalde Cheikh in de 40’ uit op doel, maar zijn poging werd gekeerd door doelman De Witte. 2’ later kon Da Cunha uithalen met een schot aan de verste paal, maar ook nu stond De Witte op de juiste plaats.

Na de rust was de eerste kans voor Vrasene, maar het schot van Cheikh werd voor de lijn gered. In de 55’ had de ingevallen Mitchel Maes een prima actie en schot in huis, maar de bal ging over doel. Het doelpunt viel in de 65’ langs de overkant. Het was Wuytack die een lage voorzet strak in doel kon trappen (1-0). In de 84’ stond De Witte klaar om een schot van Weyenbergh in de korte hoek in hoekschop te werken. De daaropvolgende corner belandde op het hoofd van Tachelet, maar de bal werd aan de verste paal gered door een plaatselijke verdediger. Ook de rebound ging er niet in, die werd vanonder de lat getikt door De Witte.
Volgend weekend komt Rangers Opdorp op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 65’ Wuytack (1-0)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Mathy Weyenbergh, Steven Van De Vyver, Dario Van Spittael, Killian Vereecken, Lowie De Mulder (46’ Mitchel Maes), Samir Cheikh (74’ Nick De Smit), Yuran Da Cunha