KFC Vrasene - FC Dynamo Beervelde 1-1

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Dynamo Beervelde. Beide ploegen kregen de kans op de overwinning, maar geen van beide lukte de beslissende treffer. De bezoekers eindigden de wedstrijd uiteindelijk met 10.

Al na 5’ moest Konrad het veld verlaten met een hoofdwonde na een luchtduel. De eerste kans was voor Vrasene, maar de kopbal van Vercauteren na een vrije trap van Cheikh ging naast doel. Het waren de bezoekers die een minuut later de netten deden trillen. Essemota kon de bal ontfutselen en alleen op doel afgaan, waarna hij de 0-1 voorbij Vercouteren in doel kon leggen. In de 32’ had Cheikh een prima actie en schot in huis, maar de bal ging net naast. Ook Essemota waagde zijn kans 2’ later, maar ook hij kreeg de bal net niet binnen het kader. In de 35’ lukte Vrasene dan toch de gelijkmaker. Na een tegenaanval gooide Mitchel Maes de bal voor doel waarna Vercauteren de 1-1 in doel kon deviëren met het hoofd.

Ook in de tweede helft kregen beide ploegen enkele uitgelezen kansen. In de 51’ trapte Cheikh een voorzet tegen de dwarsligger, en een strak schot van Mitchel Maes kort daarna ging naast. Ook de bezoekers troffen in de 62’ de lat via De Rechter op hoekschop van Asemota. 2’ later moest Beervelde met 10 verder na een tweede gele kaart voor Louage. Vrasene zocht de winnende treffer maar kende geen succes. In de 71’ had Da Cunha een uitstekende actie in huis, maar zijn schot naar de verste paal werd knap gered door De Coninck. In de 82’ bezorgde Da Cunha de bal tot bij Cheikh,  maar ook hij kreeg de bal van dichtbij niet voorbij de bezoekende doelman.
Volgend weekend trekken we naar het veld van Sporting Sint-Gillis-Waas. Supporters op post!

Doelpunten : 12’ Asemota (0-1), 35’ Vercauteren (1-1)

Opstelling KFC Vrasene : Vercouteren Vin, Vertongen Tim, Tachelet Stijn, Konrad Largo (7‘ Winters Jordy), Maes Michael, Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir, Maes Mitchel (73‘ Lauhouh Kouadio Parys), Vereecken, Da Cunha Yuran