KFC Vrasene - KSK Kallo 1-1

KFC Vrasene is dit weekend niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel in de derby tegen KSK Kallo. Vrasene miste een strafschop kort voor de rust en liet de bezoekers in de tweede helft opnieuw op gelijke hoogte komen.

Het eerste gevaar kwam van de bezoekers, maar het strakke schot van Alkoubai vanuit de tweede lijn werd gered door Vercouteren. Langs de overkant zag Cheikh zijn vrije trap net over doel belanden. In de 13’ gooide Da Cunha de bal voor doel, maar de kopbal van Vercauteren ging voorlangs. In de 24’ zag Coekaerts zijn kopbal na een hoekschop op de lijn gekeerd worden. Net over het halfuur lukte Vrasene dan toch de openingstreffer. Na een prima actie trapte Da Cunha de 1-0 naar de verste paal in doel. In de 40’ bezorgde Mitchel Maes de bal tot bij Cheikh, maar die miste voor een quasi open doel. 2’ later ging de bal op de stip voor Vrasene nadat Vercauteren foutief werd neergetrokken binnen de baklijn. Cheikh zette zich achter de bal, maar doelman Van Duyse koos de juiste hoek. Langs de overkant werd het net voor de rust nog even warm voor het Vrasense doel nadat Vercouteren een schot moest lossen, maar niemand van de bezoekers kon profiteren.

In de tweede helft waren de betere kansen voor de bezoekers, en lukte Kallo in de 57’ de gelijkmaker. Na een prima actie trapte Dahi de 1-1 overhoeks in doel. In de 60’ kon Taho zich alleen doorzetten maar hij trapte de bal op Vercouteren. In de 73’ bezorgde Dahi de bal tot bij De Jonghe, maar die trapte de bal over doel. Langs de overkant waagde Da Cunha in de 78’ zijn kans, maar zijn poging ging naast doel. Kort voor het einde zag De Bock zijn kopbal op de bovenkant van de dwarsligger belanden. Vrasene kon geen vuist meer maken waardoor de score op een gelijkspel bleef steken.

Doelpunten : 32’ Da Cunha (1-0), 57’  Dahi Djedje Prince (1-1)

Opstelling KFC Vrasene : Vercouteren Vin, Vertongen Tim (61’ De Smit Nick), Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael, Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir( 83’ Winters Jordy), Maes Mitchel, Vereecken, Da Cunha Yuran

Zondag 4 december om 16:00

KFCH Sinaai