KFC Vrasene - White Boys 2-3

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen White Boys Sint-Niklaas. De bezoekers namen een enthousiaste start en stonden na 23’ al op een 0-3 voorsprong. In een goede tweede helft kon Vrasene milderen, maar de gelijkmaker viel uiteindelijk niet meer.

Het eerste gevaar kwam van Vrasene na 6’, maar het schot van Coekaerts vloog over doel. In de daaropvolgende tegenaanval van de bezoekers werd De Witte neergetrokken door Konrad, waarna White Boys een strafschop kreeg. De Wilde twijfelde niet en zette de 0-1 op het scorebord. 10’ later verdubbelde Maes de score nadat hij een vrije trap van Van Der Loo in doel kon verlengen. In de 23’ werd het zelfs 0-3 nadat De Wilde een hoekschop vrij aan de verste paal kon binnenkoppen. Vrasene ging nog op zoek naar een doelpunt in de eerste helft, maar zonder succes. In de 29’ kreeg Da Cunha een vrije kopkans, maar doelman Wille kwam goed tussenbeide. Net voor de rust zag ook Konrad zijn kopbal net naast doel belanden.

In de tweede helft kwam Vrasene een stuk beter uit de kleedkamers, en vond het al na 2’ het doel. Op aangeven van De Smit kon Vereecken de 1-3 in doel verlengen. In de 56’ haalde Konrad uit vanuit de tweede lijn, maar Wille kon de bal nog in hoekschop duwen. 5’ later moest Wille zich opnieuw reppen om een poging van de ingevallen De Saegher uit doel te ranselen. In de 70’ was het dan toch opnieuw raak voor Vrasene. Een voorzet van Temmerman ging voorbij alles en iedereen en belandde aan de verste paal in doel (2-3). In de 81’ moest Vrasene met 10 verder na een tweede gele kaart voor de Smit. Vrasene zette nog alles op alles, maar ondanks het sterke slotoffensief viel de gelijkmaker niet meer.
Volgend weekend trekken we naar het veld van SV Zaffelare. Supporters op post!

Doelpunten : 8’ De Wilde (0-1), 18’  Maes (0-2), 24’ De Wilde (0-3), 47’ Vereecken (1-3), Temmerman (2-3)

Opstelling KFC Vrasene : Vercouteren Vin, Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael (46’ De Saegher Jeroen), De Smit Nick, Coekaerts Matthias (28’ Temmerman Jelle), Cheikh Samir (80’ Vertongen Tim), Maes Mitchel, Winters Jordy, Vereecken Killian, Da Cunha Yuran