KFC Vrasene - SKL Doorslaar 0-2

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken tegen SKL Doorslaar. De bezoekers klommen in de eerste helft naar een dubbele voorsprong, en gaven die niet meer weg.

Al na 4’ lukte Doorslaar de openingstreffer. De bal viel in de voeten van Öz, die 0-1 naast de verste paal in doel kon leggen (0-1). 2’ later was Doorslaar opnieuw dicht bij een doelpunt, maar het schot van De Beule viel op de dwarsligger. Langs de overkant was Coekaerts in de 8’ dicht bij de gelijkmaker, maar na een mooie opbouw trapte hij de bal voorlangs. De bezoekers domineerden het spel, en konden in de 39’ de score verdubbelen. In eerste instantie kon Frankaert een laag schot uit doel ranselen, maar Erkoç stond klaar om de rebound in doel te leggen (0-2).

De tweede helft werd een maat voor niets. Vrasene probeerde wel, maar botste op een sterke tegenstander. In de 48’ kon Vercauteren de laatste man uitschakelen, maar hij de trapte de bal naast doel. Langs de overkant zag Van Laecke zijn schot in de 73’ op de verste paal belanden. Vercauteren waagde in de 76’ nogeens zijn kans, maar zijn poging ging over doel.
Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Kieldrecht. Supporters op post!

Doelpunten : 4’ Öz (0-1), 39’ Erkoç (0-2)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Vertongen Tim (46’ De Saegher Jeroen), Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael (46’ Pinoy Jari), Van De Vyver Steven, De Smit Nick (68’ Winters Jordy), Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir, Da Cunha Yuran