KFC Vrasene - KAV Dendermonde 1-0

KFC Vrasene heeft dit weekend een zuinige zege geboekt tegen hekkensluiter KAV Dendermonde. Een vroeg doelpunt van Vercauteren legde de wedstrijd al snel in zijn definitieve plooi.

Het was al na 4' dat Vercauteren de 1-0 laag in doel kon trappen. Ondanks het feit dat de bezoekers nog steeds puntenloos waren, moesten ze niet onderdoen. De betere kansen in de eerste helft waren wel voor Vrasene. In de 12' kon doelman Kalunga een schot van Da Cunha in hoekschop werken. Iets voor het halfuur zag Vercauteren een kopbal net naast doel belanden na een vrije trap van Cheikh.

In de tweede helft was de eerste kans voor de bezoekers, maar de poging van Lokiki ging net naast. De bezoekers probeerden wel, maar echte kansen kwamen er amper. Langs de overkant zag De Smit zijn vrije trap in de 76' net over de dwarsligger vliegen. In de 81' bezorgde Vercauteren de bal tot bij Maes, maar die trapte de bal van dichtbij hard op de paal. Kort voor affluiten legde de ingevallen Vertongen de bal klaar voor Vercauteren, maar die trapte de bal hard over doel.

Deze woensdag herspeelt Vrasene de stopgezette wedstrijd op en tegen KSK Kieldrecht. Supporters op post!

Doelpunten : 4’ Vercauteren (1-0)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael, De Smit Nick (84’ Vertongen Tim), Vercauteren Curt, Cheikh Samir (75’ De Wolf Luka), De Saegher Jeroen (46’ Merckx Wout), Vereecken Killian, Pinoy Jari, Da Cunha Yuran (90’ Lauhouh Kouadio Parys)