KFC Vrasene - KSVE Bazel 2-0

KFC Vrasene heeft dit weekend een zuinige zege geboekt tegen KSVE Bazel. Een vroeg en laat doelpunt beslisten de wedstrijd.

Vrasene nam een blitzstart en klom al na 1’ op voorsprong. Op aangeven van Cheihk kon Tachelet de bal overhoeks in doel koppen (1-0). Ook na het openingsdoelpunt bleef Vrasene aandringen, maar de score al vroeg verdubbelen lukte niet. In de 7’ kregen we een identieke fase te zien als bij het openingsdoelpunt, maar deze keer kopte Tachelet de bal over doel. In de 20’ had Da Cunha een prima actie en schot in huis, maar de bal vloog over doel. Kort voor de rust kregen de bezoekers een uitgelezen kans op de gelijkmaker nadat Frankaert zich verslikte in de bal, maar Stuer kon niet profiteren.

In de tweede helft vielen er niet erg veel kansen te noteren. In de 68’ zette Vrasene een snelle tegenaanval op poten, maar Cheikh trapte de bal tegen de dwarsligger. Het was wachten tot de 86’ alvorens de beslissing over de wedstrijd viel. Op aangeven van de ingevallen Vertongen kon Vercauteren de 2-0 eindstand in doel leggen.
Volgend weekend trekken we naar het veld van White Boys Sint-Niklaas. Supporters op post!

Doelpunten : 1’ Tachelet (1-0), 85’ Vercauteren (2-0)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Tachelet Stijn, Konrad Largo, De Smit Nick (89’ Temmerman Jelle), Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir (83’ Vertongen Tim), Maes Mitchel (89’ N Dom Demba), Vereecken Killian, Pinoy Jari, Da Cunha Yuran (89’ Maes Michael)