SKL Doorslaar - KFC Vrasene 2-0

Afgelopen weekend trok Vrasene naar Doorslaar, de onbetwiste leider uit het klassement. Op een veld dat voetbal niet toeliet won de thuisploeg verdiend en makkelijk met 2-0. De thuisploeg had genoeg aan een doelpunt in elke helft om op een energiebesparende manier de drie punten naar zich toe te trekken en om zo alweer een stap dichter naar de titel te springen.

Halfweg de eerste helft volgde Van Bastelaere goed toen een schot van topschutter Van Laecke had gekeerd, na een kwartier in de tweede helft mocht Doorslaar te ver oprukken en werd Öz alleen voor doelman Franckaert gezet.

Vrasene zelf speelde zijn minste wedstrijd van het seizoen en zag tot overmaat van ramp ook nog Coeckaerts (verrekking) en Mitchel Maes (schouder uit de kom) uitvallen.

Een weekend om snel te vergeten. Hopelijk kunnen er wat spelers opgelapt worden richting zaterdag wanneer Sparta Waasmunster op bezoek komt. Sparta, een ploeg die moeizaam aan het seizoen begon, maar ondertussen al enkele weken zijn tweede adem heeft gevonden.

Doelpunten : 23' Van Bastelaere (1-0), 61' Öz (2-0)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Tachelet Stijn, Pinoy Jari, De Smit Nick (81' Vertongen Tim), Coekaerts Matthias (40' De Saegher Jeroen), Vercauteren Curt, Cheikh Samir, Maes Mitchel (56' N Dom Demba), Temmerman Jelle, Vereecken Killian, Da Cunha Yuran