KFC Vrasene - KFCH Sinaai 1-0

KFC Vrasene heeft het seizoen 2022-2023 afgesloten met een mooie 1-0 overwinning tegen KFCH Sinaai. In een typische eindeseizoenswedstrijd zorgde De Saegher met zijn twaalfde doelpunt van het seizoen voor het enige doelpunt.

Heel erg veel viel er in de eerste helft niet te noteren. Het spel ging vooral over en weer, zonder veel echte noemenswaardige kansen. In de 8’ mocht Gerets zijn kans wagen, maar zijn schot van dichtbij belandde naast doel.

Ook in de tweede helft waren de kansen beperkt. In de 48’ zag Vertongen zijn poging over doel vliegen op aangeven van De Saegher. Het enige doelpunt viel in de 66’ nadat De Saegher met een botsende bal de 1-0 naast de paal in doel kon trappen. De bezoekers lieten naar het einde van de wedstrijd enkele gaten vallen achterin, maar Vrasene kon hiervan niet verder profiteren.
Met deze laatste driepunter zit het seizoen erop, en eindigt Vrasene op een mooie achtste plaats in de rangschikking.

Doelpunten : 66’ De Saegher (1-0)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Vertongen Tim (77’ Merckx Wout), Konrad Largo, Maes Michael (69’ De Decker Robbe), Temmerman Jelle, De Smit Nick, Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, De Saegher Jeroen, Vereecken Killian (72’ Lauhouh Kouadio Parys), Pinoy Jari (48’ Ost Jasper)