KSK Kieldrecht - KFC Vrasene 0-2

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw een knappe driepunter gepakt. Het won de derby op het veld van KSK Kieldrecht met 0-2. Vrasene bouwde in de eerste helft een dubbele voorsprong op, en gaf die tegen 10 man niet meer uit handen.

Het was Kieldrecht dat de betere start nam en al na 10’ gevaarlijk kwam opzetten. Goossens kon zich binnen de 16 meter vrijdraaien, maar trapte de bal net naast doel. Vrasene verzorgde het evenwicht, en lukte n de 20’ de openingstreffer. Na gerommel binnen de baklijn kon Vercauteren zijn voet tegen de bal zetten, waarna die over de doellijn botste (0-1). De thuisploeg streed met veel vuur, waarna trainer Pollet in de 35’ met een tweede gele kaart achter de omheining moest plaatsnemen. Vrasene liet zich niet imponeren en kon de score in de 40’ verdubbelen. Een laag schot van N Dom belandde in het pak en werd klaargelegd voor Konrad, die de 0-2 tegen de touwen knalde. Een minuut later moest de thuisploeg zelfs met 10 verder na een tweede gele kaart voor Van Guyse.

In de tweede helft kon Vrasene niet profiteren van de man-meer situatie, het was Kieldrecht dat de als sterkste uit de kleedkamers kwam. In de 46’ zag Van Severen zijn poging net naast doel belanden na een vrije trap van Vervaeck. Enkele minuten later verscheen Vervaeck voor doel, maar doelman Franckaert bracht redding met een beenveeg. Een tegentreffer viel er niet meer, Vrasene speelde de wedstrijd gecontroleerd uit; boekt hiermee zijn zesde overwinning op rij en versterkt zijn leiderspositie.
Volgend weekend komt Sparta Waasmunster op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 20’ Vercauteren (0-1), 41’ Konrad (0-2)