Substituted: Thibault Bovoy (Middenvelder)

• 89. Minute
    Went out: Demba N Dom (Middenvelder)
    Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

48' Jeroen De Saegher
    27' Largo Konrad
    22' Jeroen De Saegher
    04' Yuran Da Cunha
    85' Milan Rijsbrack
    24' Toon De Rop
    09' Reinout Van Guyse
    90' Largo Konrad
    53' Nick De Smit
    55' Jennes Vervaeck
    53' Jochen Calle
    51' Reinout Van Guyse

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe 4-3 overwinning geboekt tegen KSK Kieldrecht. Met maar liefst 7 doelpunten werd het een knappe en spannende wedstrijd waarin Vrasene aan het langste eind trok.

Al na 4’ kwam Vrasene op voorsprong. Nadat de bal in de voeten viel van de vrijstaande Da Cunha, kon die de 1-0 in doel trappen. De voorsprong was van korte duur, want in de 16’ kon Van Guyse de gelijkmaker in doel leggen na een tegenaanval van de bezoekers (1-1).  In de 23’ was het echter opnieuw raak voor Vrasene. Na een hoekschop van Da Cunha kon De Saegher de 2-1 aan de eerste paal in doel koppen. Opnieuw kon Vrasene de voorsprong maar enkele minuten vasthouden, want in de 24’ kon De Rop de 2-2 vanop de baklijn in het dak van het doel knallen. Toch kon Vrasene voor de derde keer op voorsprong klimmen. In de 28’ was het Konrad die opnieuw na een hoekschop de 3-2 tegen de touwen kon koppen.

Al vroeg in de tweede helft kon Vrasene de score verder uitdiepen. In de 47’ kon Da Cunha zich doorzetten maar zijn poging werd in eerste instantie gekeerd door doelman De Witte. De Saegher was echter goed gevolgd en stond klaar om de 4-2 tegen de touwen te trappen. 10’ later was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt, maar het afgeweken schot van Coekaerts strandde op de paal. In de 85’ werd het toch nog spannend nadat Rijsbrack de aansluitingstreffer lukte (4-3). Vrasene hield echter stand, en boekt zo een zeer knappe driepunter. Als klap op de vuurpijl zorgden de Molteni’s voor een spetterende afsluiter in de katine.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van hekkensluiter KAV Dendermonde. Supporters op post!

Doelpunten : 4’ Da Cunha (1-0), 16’ Van Guyse (1-1), 22’ De Saegher (2-1), 24’ De Rop (2-2), 27’ Konrad (3-2), 48’ De Saegher (4-2), 85’ Rijsbrack (4-3)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Konrad Largo, Maes Michael (85' Bovoy Thibault), De Smit Nick (58’ Vertongen Tim), N Dom Demba (89’ Lauhouh Kouadio Parys), Pinoy Jari, Coekaerts Matthias, Cheikh Samir (78’ Heirweg Ben), De Saegher Jeroen, Vereecken Killian, Da Cunha Yuran

Page load time: [ 0.025287 ] seconds