Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

Substituted: Thibault Bovoy (Middenvelder)

• 73. Minute
      Went out: Yuran Da Cunha (Middenvelder)
      Substituted: Wout Merckx (Middenvelder)

Match article

Zondag 2 april stond voor sportliefhebbend Vlaanderen in het teken van de Ronde van Vlaanderen. Voor onze jongens stond er echter een uitwedstrijd bij hekkensluiter Dendermonde op het programma. De thuisploeg had nog steeds 0 punten, dus vooraf weet je dat enkel winst voldoende was. Niemand wil de eerste ploeg zijn die punten verliest tegen de puntenloze hekkensluiter.

Zeer snel in de wedstrijd vond Demba N Dom het gaatje. De openingstreffer was ook het eerste doelpunt van onze eigen jeugdspeler in een fanionelftal en dit bij zijn tweede basisplaats op 19-jarige leeftijd. Toen halfweg de eerste helft de thuisspits uitgesloten werd met 2 gele kaarten in een korte tijdspanne stond niks een overwinning nog in de weg. Toch bleef het voetbal te gehaast en waren onze aanvallers niet bij de les, al moet gezegd worden dat ook lat en paal af en toe in de weg stond. Net voor rust zorgde Killian Vereecken met een knappe kopbal voor de bevrijdende 0-2.

Zeer snel na rust maakte Killian de 0-3, toen hij opnieuw op assist van Cheick een mooie infiltratie afronde. Daarna bleef het kansen regenen, maar de stand bleef lange tijd hetzelfde aangezien de laatste keuze vaak de foute was of de afwerking onvoldoende. Ook in de tweede helft stonden paal en lat nog enkele keren in de weg. Het laatste deel van de wedstrijd zorgde toch nog voor duidelijke cijfers doordat youngster N Dom ook zijn tweede doelpunt van de namiddag lukte, dit na een persoonlijke actie. In het slot van de wedstrijd dikte ook topscorer Vercauteren zijn doelpuntentotaal met 2 stuks aan. 0-6 na een partij eenrichtingsvoetbal in een wedstrijd die er nooit één was. Punten binnen, job gedaan. Het is wel een leuk weetje dat we dit seizoen al 38 doelpunten (op 14 wedstrijden) buitenshuis maakten en daarmee momenteel de productiefste ploeg op verplaatsing zijn.
    Volgend weekend een rustweekend, zaterdag 15 april komt Kruibeke op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 10’ N Dom (0-1), 45’ Vereecken (0-2), 56’ Vereecken (0-3), 86’ N Dom (0-4), 87’ Vercauteren (0-5), 88’ Vercauteren (0-6)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Maes Michael (68’ Bovoy Thibault), Temmerman Jelle, De Smit Nick (61’ Vertongen Tim), Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir (61’ Lauhouh Kouadio Parys) , N Dom Demba, Vereecken Killian, Pinoy Jari, Da Cunha Yuran (73’ Merckx Wout)

Page load time: [ 0.027086 ] seconds