Went out: Killian Vereecken (Middenvelder)
    Substituted: Samir Cheikh (Middenvelder)

Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

Substituted: Jeroen De Saegher (Aanvaller)

• 90. Minute
    Went out: Mitchel Maes (Middenvelder)
    Substituted: Vin Vercouteren (Middenvelder)

88' Jeroen De Saegher
    45' Yuran Da Cunha
    44' Largo Konrad
    53' Curt Vercauteren
    37' Thomas De Witte
    14' Cedric De Coster

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt tegen SK Kemzeke. Vrasene won met ruime 3-0 cijfers, waarbij 2 doelpunten net voor de rust de bezoekers de das omdeden.

Voor het eerste gevaar was het wachten tot de 7’, maar Vereecken schoof de bal van dichtbij op doelman Van Den Branden. Er viel weinig te beleven in de eerste helft, tot enkele minuten voor de rust. In de 44’ zorgde Konrad met een kopbal voor de openingstreffer na een hoekschop van Mitchel Maes (1-0). Een minuut later kon Da Cunha de score verdubbelen nadat zijn afgeweken schot in doel belandde (2-0).

In de tweede helft kwam Vrasene gretig uit de kleedkamers, maar het verzuimde om de score verder uit te diepen. Een schot van Vercauteren vanuit een scherpe hoek werd gepakt, en ook Mitchel Maes kon niet scoren nadat hij in de 55’ alleen op doel kon afgaan. Langs de overkant was het Sinnaeve die af en toe voor gevaar zorgde, in de 59’ zag hij zijn poging net voorlangs gaan. In de 88’ zorgde de ingevallen De Saegher voor de 3-0 eindstand nadat hij de bal via de paal in doel kon trappen.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KV Sint-Gillis. Supporters op post!

Doelpunten : 44’ Konrad (1-0), 45’ Da Cunha (2-0), 88’ De Saegher (3-0)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Vertongen Tim, Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael, Van De Vyver Steven, Vercauteren Curt (83’ De Saegher Jeroen), Maes Mitchel (90’ Vercouteren Vin), Vereecken Killian (67’ Cheikh Samir), Temmerman Jelle, Da Cunha Yuran (77’ De Smit Nick)

Page load time: [ 0.020456 ] seconds