Substituted: KFC Vrasene Matthias Van Damme (Verdediger)
      46Went out: KFC Vrasene Loic Vernieuwe (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Wouter Van Moer (Middenvelder)
      40DoelpuntenKAV Dendermonde Doelpunten - Dendermonde
      32DoelpuntenKAV Dendermonde Doelpunten - Dendermonde
      28Went out: KFC Vrasene Anas Sens (Middenvelder)
       Substituted: KFC Vrasene Ward Smekens (Verdediger)
      25DoelpuntenKAV Dendermonde Doelpunten - Dendermonde
      15DoelpuntenKAV Dendermonde Doelpunten - Dendermonde

KFC Vrasene heeft dit weekend een stevige nederlaag geleden op het veld van KAV Dendermonde. De thuisploeg was heer en meester in de eerste helft en stond na 40' al op een ruime 4-0 voorsprong. Vrasene schoot wakker in de tweede helft maar kon pas scoren in de 85'.

Dendermonde greep Vrasene bij de keel en kwam op het kwartier op voorsprong. Na een voorzet kopte Khali de 1-0 overhoeks binnen. Na 25' belandde een ongelukkige uitgooi van Van De Putte in de voeten van Bali die de 2-0 rechtstreeks in doel legde. Op het halfuur ging De Waele zijn kans maar zijn schot vloog over doel. Langs de overkant kopte Khali in de 32' de 3-0 in doel, en enkele minuten later mocht Cooreman een vrije trap vrij in doel verlengen (4-0).

In de tweede helft kwam het eerste gevaar alweer van Dendermonde maar Van De Putte redde de kopbal van Khali. Vrasene kwam beter in de wedstrijd en ging op zoek naar een doelpunt. Een uitgelezen kopkans voor De Koning ging er in de 73' niet in. Ook De Langhe kreeg een voorzet van Varewyck niet voorbij Mathijs. In de 85' lukte het eerreddende doelpunt dan toch wanneer De Koning een voorzet van Hendrickx in doel kopte.
      Volgend weekend komt HO Kalken op bezoek. Supporters op post!

Page load time: [ 0.032783 ] seconds