Went out: Steven Van De Vijver (Middenvelder)
    Substituted: Glenn Heyninck (Verdediger)

50' Michaël Poppe
    43' Yannick Poppe
    32' Raf Fierens
    39' Tim Vertongen
    40' Lennert D'Hollander

Match article

KFC Vrasene heeft in zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen een stevige nederlaag geleden. Het verloor met 1-7 van Heikant Zele. Vrasene kwam wel op voorsprong, maar in de tweede helft was bijna elke kans voor de bezoekers raak.

Het eerste gevaar in de wedstrijd was voor Vrasene. In de 9’ werd Da Cunha op doel gestuurd, maar uiteindelijk werd zijn poging op de lijn gered. De daaropvolgende hoekschop was wel raak. Het was Conrad die de 1-0 tegen de touwen kon koppen. Op het kwartier werkte Poppe Y. een voorzet van dichtbij naast, en raakte hij doelman Franckaert waarna die met een hoofdwonde het veld al vroeg moest verlaten. In de 22’ zag diezelfde Poppe Y. een schot op de dwarsligger belanden. Op het halfuur werd Fierens op doel gestuurd maar Bettens kwam nog net tussenbeide waarna de bal ontzet kon worden. Net na het halfuur kreeg Heikant een strafschop na foutieve tussenkomst van Vertongen. Fierens twijfelde niet en trapte de gelijkmaker in doel (1-1). Vrasene ging met drie achteraan spelen en daarvan maakten de bezoekers gretig gebruik. Nog voor de rust lukte Poppe Y. de 1-2 op aangeven van Fierens.

In de tweede helft was Vrasene al snel dicht bij de gelijkmaker, maar de voorzet van Cheikh strandde op de verste paal. Langs de overkant resulteerde bijna elke poging van de bezoekers in een doelpunt. In de 50’ verscheen Poppe Y. voor doel na een lange uittrap, maar hij werkte de bal naast. De daaropvolgende hoekschop werd in doel gekopt voor Poppe M. In de 65’ haalde diezelfde Poppe M. uit met een hard schot waarna het 1-4 werd. In de 70’ lukte Fierens de 1-5 op aangeven van Poppe Y. In de 88’ verscheen Poppe Y. opnieuw voor doel na een lange diepe bal, waarna de 1-6 na een lobbal in doel botste. Net voor affluiten zorgde Janssens met een kopbal voor de zware 1-7 eindstand.

Volgend weekend trekken we naar het veld van HRS Haasdonk. Supporters op post !

Doelpunten : 9' Konrad (1-0), 32' Fierens (1-1), 43' Poppe Y. (1-2), 50’ Poppe M. (1-3), 65’ Poppe M. (1-4), 70’ Fierens (1-5), 88’ Poppe Y. (1-6), 90’ Janssens (1-7)

Opstelling KFC Vrasene : Nick Franckaert (12’ Frederik Bettens), Tim Vertongen (45’ Ibrahim Ben Sellam), Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes, Steven Van De Vyver (80’ Glenn Heyninck), Dario Van Spittael, Samir Cheikh, Mitchel Maes, Sven Van Acker (60’Nick De Smit), Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.031998 ] seconds