Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)
    Substituted: Mathy Weyenbergh (Middenvelder)

17' Largo Konrad
    22' Cedric Mbuyu
    74' Michael Maes
    23' Nick De Smit
    25' Bjorn Van Den Bremt
    10' Maxim Stevens

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend zijn eerste driepunter thuis gepakt. Het won tegen Juventus Schoonaarde met 1-2. Een vroege voorsprong werd snel ongedaan gemaakt, maar in de tweede helft zorgde Da Cunha net zoals vorige week voor de winnende treffer.

Het eerste gevaar kwam van Vrasene in de 13’, maar De Smit werkte een voorzet aan de verste paal op doelman Bracke. In de 16’ gooide Cheikh de bal voor doel, maar ook Da Cunha trapte de bal aan de verste paal op Bracke. In de daaropvolgende hoekschop was het toch raak voor Vrasene. Het was Konrad die de hoekschop van Cheikh tegen de touwen kon koppen (1-0). 2’ later was Da Cunha dicht bij een tweede treffer, maar na een snelle tegenaanval kon doelman Bracke zijn poging in hoekschop werken. Langs de overkant was het enkele minuten later wel raak. Na een doorsteekpas kon Mbuyu de gelijkmaker overhoeks in doel trappen (1-1).

In de tweede helft gingen beide ploegen op zoek naar de winnende treffer. Schoonaarde was er in de 69’ dan ook dicht bij, maar Konrad kon de bal op de lijn keren. Het was Vrasene dat in de 72’ de netten kon vinden. Na een diepsteekpas van De Smit verscheen Da Cunha voor doel, en die trapte de 2-1 voorbij Bracke. Schoonaarde zocht de gelijkmaker en Vrasene loerde op de tegenaanval. In de 83’ mocht Vertongen uithalen maar zijn schot ging over doel. Doelpunten vielen er echter niet meer waardoor Vrasene de punten thuis kon houden.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Sparta Waasmunster. Supporters op post!

Doelpunten : 17’ Konrad (1-0), 22’ Mbuyu (1-1), 72’ Da Cunha (2-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Jarno Rombaut, Killian Vereecken, Largo Konrad, Michael Maes, Matthias Coekaerts (57’ Mathy Weyenbergh), Nick De Smit, Mitchel Maes, Dario Van Spittael, Samir Cheikh (48’ Tim Vertongen), Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.030168 ] seconds