Went out: Dario Van Spittael (Middenvelder)
    Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

Went out: Steven Van De Vijver (Verdediger)

• 85. Minute
    Went out: Nick De Smit (Middenvelder)
    Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend 2 punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen leider Bazel. Vrasene kwam op voorsprong maar kon de man-meer situatie niet uitbuiten, waarna het in de toegevoegde tijd het deksel op de neus kreeg.

Al in de 11’ klom Vrasene op voorsprong nadat Konrad een hoekschop van Cheikh in doel kon werken (1-0). Vrasene nam de sterkste start, maar na het eerste kwartier herstelde de Bazel het veldevenwicht. Echte noemenswaardige doelkansen vielen er in de eerste helft echter niet meer.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar een tweede doelpunt, maar Mariman was in de 50’ dicht bij de gelijkmaker nadat zijn voorzet op de lat belandde. In de 57’ moest Bazel moet 10 verder na een rode kaart voor Öz na een trap op Vereecken. Vrasene loerde op de tegenaanval en kreeg enkele uitgelezen kansen om de score te verdubbelen. In de 66’ stond doelman Vercouteren klaar om een schot van Michael Maes in de korte hoek te pakken. In de 77’ gooide Da Cunha de bal voor doel, maar De Smit werkte de bal voorlangs. In de 81’ was Da Cunha sneller dan de bezoekende verdediging, maar uiteindelijk kwam doelman Vercouteren goed tussenbeide. Een minuut later mocht Da Cunha alleen op doel afgaan maar hij wipte de bal naast. In de toegevoegde tijd kwam Vrasene in een drie tegen één situatie voor het bezoekende doel, maar opnieuw ging de bal er niet in. Het was Bazel dat in de toegevoegde tijd de gelijkmaker lukte nadat Vercouteren een hoekschop tegen de touwen kon werken (1-1).
    Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Kallo. Supporters op post!

Doelpunten : 12’ Konrad (1-0), 90’ Vercouteren (1-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Stijn Tachelet, Steven Van De Vyver (77’ Tim Vertongen), Largo Konrad, Michael Maes, Matthias Coekaerts, Samir Cheikh, Mitchel Maes, Dario Van Spittael (34’ Nick De Smit (85’ Jarno Rombaut)), Yuran Da Cunha, Killian Vereecken

Page load time: [ 0.032909 ] seconds