Substituted: Glenn Heyninck (Middenvelder)

Substituted: Mathy Weyenbergh (Middenvelder)

90' Ruben Verhelst
    85' Jordy Alkoubai
    82' Maxim Van Hiel
    51' Kevin Stoop
    58' Steven Van De Vijver

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend de derby op het veld van KSK Kallo gewonnen met 1-2. Vrasene kwam in de eerste helft op achterstand, maar maakte die in de tweede helft ongedaan.

Het was Kallo dat de beste start nam en al na 12’ op voorsprong klom. Nadat een vrije trap in het pak belandde kon De Ryck de bal tegen de touwen trappen (1-0). Vele echte doelkansen kwamen er niet, tot enkele minuten voor de rust. Na een snelle tegenaanval verscheen Kallo met drie oog in oog met Bettens, maar uiteindelijk trapte Verhelst de bal naast een open doel.

Vrasene kwam beter uit de kleedkamers en ging op zoek naar de gelijkmaker. In de 53’ bezorgde Da Cunha de bal na een snelle tegenaanval tot bij Cheikh, en die trapte de 1-1 in de korte hoek in doel. In de 70’ was het opnieuw raak voor Vrasene. Na een hoekschop van Cheikh kon Konrad de 2-1 tegen de touwen koppen. Langs de overkant moest Bettens in de 79’ redding brengen op een schot van Verhelst. In de toegevoegde tijd zette Vrasene opnieuw een tegenaanval op poten via Da Cunha, maar zijn schot belandde net voorlangs.
    Volgend weekend komt VJ Baardegem op bezoek. Supporters op post !

Doelpunten : 12’ De Ryck (1-0), 53’ Cheikh (1-1), 70’ Konrad (1-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes, Steven Van De Vyver,  Samir Cheikh (90’ Mathy Weyenbergh), Matthias Coekaerts, Killian Vereecken (82’ Jarno Rombaut), Mitchel Maes (87’ Glenn Heyninck), Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.025262 ] seconds