Substituted: Mathy Weyenbergh (Verdediger)

Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Went out: Tim Vertongen (Verdediger)
    Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

56' Toon De Rop
    90' Nick De Smit
    75' Matthias Coekaerts
    15' Largo Konrad
    09' Tim Vertongen
    05' Stijn Tachelet
    78' Roy Takx

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend geen verlenging kunnen breien aan de 3 opeenvolgende overwinningen van vorige weken. In de derby tegen KSK Kieldrecht verloor het nipt met 0-1.

Kieldrecht nam een stevige start en was al na 5’ dicht bij het openingsdoelpunt. De poging van Cleys strandde in eerste instantie op de lat, en ook de rebound kreeg hij niet voorbij Bettens. Ondanks de inzet van beide ploegen was het de scheidsrechter die alle aandacht naar zich toetrok door te strooien met kaarten. Het was echter Vrasene dat de betere kansen bijeen voetbalde in eerste helft. In de 25’ zag Vereecken zijn kopbal op de lat belanden op aangeven van Cheikh. In de 37’ waagde Cheikh zelf zijn kans, maar zijn geplaatst schot werd in hoekschop geduwd dor doelman Christenson.

Al vroeg in de tweede helft was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt, maar de kopbal van Tachelet na hoekschop werd op de lijn gered. 2’ later bracht doelman Christenson redding op een afgeweken schot van Vereecken. Het doelpunt viel echter langs de overkant. Na een gemeten pas verscheen De Rop voor doel, en die trapte de 0-1 tegen de touwen. 2’ later mocht Van Guyse alleen op doel afgaan, maar hij verzuimde om de voorsprong veilig te stellen. Vrasene slaagde er echter niet meer in om de gelijkmaker te scoren, waardoor het met het kleinste verschil verloor.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Rangers Opdorp. Supporters op post!

Doelpunten : 56’ De Rop (0-1)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen (70’ Nick De Smit), Stijn Tachelet, Largo Konrad, Michael Maes (35’ Mathy Weyenbergh), Steven Van De Vyver, Samir Cheikh, Glenn Heyninck (65’ Jarno Rombaut), Matthias Coekaerts, Killian Vereecken, Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.025176 ] seconds