Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)
      Substituted: Lowie De Mulder (Middenvelder)

Went out: Killian Vereecken (Aanvaller)
      Substituted: Jari Engels (Middenvelder)

78' Mitchel Maes
    47' Samir Cheikh
    44' Killian Vereecken

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter toegevoegd aan zijn puntentotaal. Dit keer won het met 0-2 op het veld van KFCH Sinaai. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Het eerste gevaar kwam na 9’ van Vrasene, maar doelman Schroyens kwam goed tussenbeide nadat Da Cunha alleen voor doel verscheen. 3’ later bezorgde Van De Vyver de bal tot bij Vereecken, maar die besloot te zwak op doel. Een minuut later haalde haalde Verheyden langs de overkant uit op doel, maar Bettens kon de bal in hoekschop werken. Op het halfuur bezorgde Da Cunha de bal tot bij Vereecken, maar die kopte hem over doel.

Al vroeg in de tweede helft klom Vrasene dan toch op voorsprong. Op aangeven van Mitchel Maes kon Cheikh de 0-1 tegen de touwen werken. In de 57’ was Vrasene opnieuw dicht bij een doelpunt, maar doelman Schroyens bracht redding op de kopbal van Van De Vyver na een hoekschop van Cheikh. Vrasene creëerde de ene kans na de andere maar het tweede doelpunt bleef uit tot de 78’. Na een lichte fout op Da Cunha kreeg Vrasene een strafschop die werd omgezet door Mitchel Maes (0-2). Het laatste wapenfeit was voor de thuisploeg, maar Bettens stond klaar op de vrije trap van Meiresone.
    Volgend weekend komt SV Zaffelare op bezoek, de wedstrijd zal reeds aanvangen om 18u00. Supporters op post !

Doelpunten : 47’ Cheikh (0-1), 78’ Mitchel Maes (0-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Glenn Heyninck, Steven Van De Vyver, Samir Cheikh, Matthias Coekaerts (82’ Lowie De Mulder), Mitchel Maes, Killian Vereecken (89’ Jari Engels), Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.032466 ] seconds