Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

51' Glenn Heyninck
    90' Diego Vermeiren
    82' Jelle Maes
    71' Maxim Demoor
    61' Aäron Van Droogenbroeck
    28' Ben Lardenoit
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    86' Ben Lardenoit

Match article

KFC Vrasene heeft zijn laatste wedstrijd van 2021 gewonnen met 3-2 van KJV Kruibeke. Vrasene klom al snel op een 3-0 voorsprong, maar maakte het zichzelf uiteindelijk nog moeilijk.

In de eerste helft voetbalde Vrasene de ene kans na de andere bij elkaar, en klom het al na 3’ op voorsprong. In eerste instantie bracht doelman Frans redding op een schot van Da Cunha, maar nadat de bal in de voeten van Cheikh belandde kon die de 1-0 in doel trappen. In de 8’ gooide Da Cunha de bal voor doel, maar Tachelet trapte hem van dichtbij naast. 2’ later haalde Da Cunha uit met een schot uit de draai, maar Frans bracht redding. In de 17’ nog maar eens Da Cunha met een schot, maar opnieuw bracht Frans redding met de vuisten. Enkele minuten later rolde Mitchel Maes de verdediging op, maar ook zijn poging ging er niet in. Langs de overkant bracht Bettens redding aan de verste paal op een lange vrije trap van Lardenoit. In de 26’ was het dan toch opnieuw raak voor Vrasene. Na een lage voorzet van Da Cunha kon De Mulder de 2-0 aan de eerste paal in doel werken. In de 34’ haalde Cheikh uit met een strak schot, maar Frans kon de bal in hoekschop werken. Bij die hoekschop bezorgde Cheikh de bal tot bij De Mulder, die de 3-0 kon binnenkoppen. Tegen de gang van het spel in lukte Kruibeke in de 44’ toch nog de 3-1 nadat Vermeiren een voorzet tegen de touwen kon werken.

In de tweede helft kwamen de bezoekers beter uit de kleedkamer en was het spel meer in evenwicht. In de 59’ lukten ze zelfs de aansluitingstreffer nadat Maes de bal vanuit de tweede lijn strak in doel kon trappen (3-2). Vrasene reageerde met een laag schot van Da Cunha, maar zijn poging werd gered. In de 80’ bracht Bettens redding op een poging van Van Droogeboeck aan de verste paal. De bezoekers eindigden de wedstrijd uiteindelijk met 10 nadat Lardenoit in de 86’ een tweede gele kaart kreeg.
    Op 16 januari 2022 trekt Vrasene naar het veld van KFC Heikant, waar het nog een opstaande rekening te vereffenen heeft. Supporters op post !

Doelpunten : 4’ Cheikh (1-0), 27’ De Mulder (2-0), 35’ De Mulder (3-0), 44’ Vermeiren (3-1), Maes (3-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Glenn Heyninck, Mathy Weyenbergh (69’ Nicholas De Wree), Steven Van De Vyver, Samir Cheikh, Matthias Coekaerts, Lowie De Mulder (79’ Jarno Rombaut), Mitchel Maes (90’ Nick De Smit), Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.032784 ] seconds