Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)

68' Yenten De Rauw
    61' Ilian Smolders
    24' Ilian Smolders
    06' Yenten De Rauw
    80' Dario Van Spittael
    57' Yenten De Rauw
    38' Stef Behiels
    01' Tom Van Roy

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken. Het verloor de derby tegen HRS Haasdonk met ruime 0-4 cijfers.

Vrasene begon vol goede moed aan de wedstrijd en koos vanaf de aftrap voor de aanval, al kwam het niet tot uitgespeelde kansen. Op de eerste counter in de 5’ moest Vrasene al meteen achtervolgen nadat De Rauw de bal onder Bettens overhoeks binnenschoof (0-1). Vrasene probeerde maar in de zone van de waarheid liep het steeds fout. In de 25’ kreeg Smolders de bal in de voeten na een flankaanval over rechts en kon hij de 0-2 gemakkelijk in een leeg doel leggen. Tot aan de rust ging de wedstrijd over en weer maar grote kansen vielen er niet meer te noteren.

In de tweede helft was het Haasdonk dat de score verder kon uitdoepen. In de 65’ lukte Smolders zijn tweede van de middag met een rake kopbal na hoekschop (0-3). Vrasene moest de kelk tot de bodem ledigen en slikte ook nog een vierde tegendoelpunt. Na een individuele actie van Bocklandt kwam Bettens in eerste instantie tussenbeide, maar De Rauw stond klaar om in de rebound zijn tweede doelpunt van de middag tegen de netten te duwen. Vrasene ging nog op zoek naar de eerredder, maar zelfs die viel er niet meer.

Doelpunten : 6’ De Rauw (0-1), 24’ Smolders (0-2), 61’ Smolders (0-3), 68’ De Rauw (0-4)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Glenn Heyninck, Largo Konrad, Killian Vereecken, Matthias Coekaerts (81’ Wout Merckx), Samir Cheikh (75’ Jarno Rombaut), Dario Van Spittael, Mathy Weyenbergh Mitchel Maes, Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.029566 ] seconds