Substituted: Lowie De Mulder (Aanvaller)

Went out: Dario Van Spittael (Aanvaller)
      Substituted: Jarno Rombaut (Middenvelder)

Went out: Mathy Weyenbergh (Middenvelder)
      Substituted: Jens De Coninck (Middenvelder)

79' Lowie De Mulder
    68' Yuran Da Cunha
    55' Sanjay Aerts
    45' Steven Van De Vijver
    43' Tim Vertongen

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend opnieuw kunnen aanvatten met een driepunter. Op het veld van rode lantaarn JV Baardegem werd het 0-2.

In de eerste helft viel er niet veel te noteren. Hoewel Vrasene overwicht had werden er weinig tot geen kansen bijeen gevoetbald.

Ook in de tweede helft was Vrasene de betere ploeg, zonder echt veel doelgevaar te creëren. Het was wachten tot de 68’ voor het openingsdoelpunt. Na een steekpas van De Mulder zorgde Da Cunha voor de 0-1. Voor doelman Bettens was het een rustige namiddag, de thuisploeg slaagde er niet in om noemenswaardige kansen bijeen te voetballen. In de 80’ viel de wedstrijd in zijn definitieve plooi. Op aangeven van Coekaerts verscheen de ingevallen De Mulder alleen voor doel. Die twijfelde niet en trapte de 0-2 eindstand op het scorebord.

Doelpunten : 68’ Da Cunha (0-1), 80’ De Mulder (0-2)

Opstelling KFC Vrasene : Frederik Bettens, Tim Vertongen, Stijn Tachelet, Largo Konrad, Glenn Heyninck, Steven Van De Vyver, Samir Cheikh (62’ Lowie De Mulder), Matthias Coekaerts, Dario Van Spittael (84’ Dario Van Spittael), Mathy Weyenbergh (87’ Jens De Coninck), Yuran Da Cunha

Page load time: [ 0.020426 ] seconds