Substituted: Nick De Smit (Middenvelder)

Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/goal.pngDoelpunten
    86' Lowie De Mulder
    79' Louis Thyssen
    03' Curt Vercauteren
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/yellow_card.pngGele kaarten
    89' Jelle Michelet
    43' Yordi Vermeulen
    37' Robbe Van Overmeiren
    90' Killian Vereecken

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend geen punten kunnen pakken in de derby tegen Sporting Sint-Gillis-Waas. Een vroege voorsprong werd in het slot van de wedstrijd ongedaan gemaakt.

Vrasene nam een vliegende start en klom al na 3’ op voorsprong. Na een voorzet vanop links kon Vercauteren de 0-1 tegen de touwen werken. Vrasene nam het initiatief maar kon de score niet verder uitdiepen. Zo zag Vercauteren in de tweede helft zijn poging op de paal belanden. Het was in het slot van de wedstrijd dat de thuisploeg het tij kon keren. In de 79’ zorgde Thyssen voor de gelijkmaker (1-1). Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd zorgde De Mulder voor de 2-1 eindstand nadat hij de bal in de rebound voorbij Vercouteren in doel kon leggen.
    Volgend weekend speelt KFC Vrasene een nieuwe derby, dan komt KSK Kallo op bezoek. Supporters op post!

Doelpunten : 3’ Vercauteren (0-1), 79’ Thyssen (1-1), 86’ De Mulder (2-1)

Opstelling KFC Vrasene : Vercouteren Vin, Vertongen Tim (88’ Winters Jordy), Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael (88‘ Lauhouh Kouadio Parys), Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir, Maes Mitchel (58’ De Smit Nick), Vereecken, Da Cunha Yuran

Page load time: [ 0.018164 ] seconds