Substituted: Jeroen De Saegher (Aanvaller)

54' Roy Takx
    16' Samir Cheikh
    16' Bas Recep

Match article

De wedstrijd tussen KSK Kieldrecht en KFC Vrasene is dit weekend vervroegd stilgelegd wegens hamstringblessure van de scheidsrechter. Bij affluiten was de score 1-1. Voetbal Vlaanderen zal nu beslissen wat er dient te gebeuren.

De wedstrijd was amper gestart wanneer Kieldrecht al op voorsprong kon klimmen. Na een prima actie kon Vervaeck de 1-0 tegen de touwen trappen. Vrasene reageerde via Cheikh, maar zowel zijn vrije trap als zijn lage schot werden gepakt door doelman Mahen. Langs de overkant haalde Takx uit in de 36’, maar zijn schot ging voorlangs. Het doelpunt viel 2’ later langs de overkant, wanneer De Smit een vrije trap rechtstreeks in doel kon werken (1-1). Scheidsrechter Heyerick gaf kort voor de rust aan te kampen met een blessure, en gezien er geen lijnrechters aangeduid waren voor deze wedstrijd kon hij niet vervangen worden. De tweede helft werd nog hervat, maar na een uur besliste de scheidsrechter toch om de wedstrijd stop te zeten. Voetbal Vlaanderen zal nu beslissen over het verdere vervolg van de wedstrijd. Deze zal wellicht uitgespeeld worden op 8 januari.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van leider Sinaai. Supporters op post!

Doelpunten : 2’ Vervaeck (1-0), 39’ De Smit (1-1)

Opstelling KFC Vrasene : Franckaert Nick, Tachelet Stijn, Konrad Largo, Maes Michael Van De Vyver Steven, De Smit Nick, Coekaerts Matthias, Vercauteren Curt, Cheikh Samir, Pinoy Jari, Da Cunha Yuran

Page load time: [ 0.033274 ] seconds