Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)
      Substituted: Demba N Dom (Middenvelder)

• 81. Minute
      Went out: Arne Maes (Middenvelder)
      Substituted: Jari Pinoy (Verdediger)

88' Badreddine Belhaj
    70' Daan Van Der Loo
    61' Marouane Laacheri
    24' Curt Vercauteren
    17' Curt Vercauteren
    50' Lander Labie
    83' Marouane Laacheri

Match article

Afgelopen weekend trokken onze jongens naar White Boys. Een speciale wedstrijd voor velen van ons, aangezien onze trainer Bryan Bultheel daar 9 jaar actief was en spelers Arne Maes en MichaĆ«l De Wilde dit jaar de overstap van White Boys naar Vrasene maakten. In het kamp van de thuisploeg speelden met El Mahri, Troch, De Witte en Van der Loo ook heel wat oude bekenden. Vrasene won met 2-3 en boekt daarmee zijn eerste uitoverwinning van het seizoen.

Tijdens de eerste helft was Vrasene heer en meester. Met veel volk rond de bal werden er mooie combinaties bij elkaar gevoetbald. We werden hiervoor beloond met een dubbele voorsprong. De Smit bracht de bal voor doel, Maes legde terug en goaltjesdief Vercauteren zorgde voor de 0-1. Bij de 0-2 kregen De Smit en Laacheri teveel ruimte en was het opnieuw Vercauteren die verkeerd mistasten van de thuisverdediging afstrafte. Net voor rust verhinderde de plaatselijke doelman een nog grote voorsprong toen hij een geweldige vrijschop van Van Britsom uit de winkelhaak haalde.

Bij de rust gingen de hemelsluizen open, het signaal voor de thuisploeg om wakker te schieten. Tijdens de tweede helft zagen we een veel gretiger White Boys, dat echter in hun drang naar voor ook meer ruimte liet. Laacheri profiteerde hiervan en oog in oog met de keeper legde hij de 0-3 tussenstand vast. Enkele gedwongen wissels later stonden we te flauw te spelen, wat voor White Boys de 1-3 opleverde. Dit was de eerste tegengoal voor onze jongens in 1 maand. Vrasene kreeg het nu moeilijker en White Boys pakte geloof en drukte door. Ze scoorden zelfs de 2-3 maar deze werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Wij voetbalden nog 1 grote kans bijeen, maar Maes vergat een kwartier voor tijd vanop 1m zijn ex-club helemaal dood te doen. Toen invaller Pinoy 2' voor tijd uitgleed en zo de bal panklaar legde voor de thuisploeg, stond het 2-3 en was het nog enkele minuten bibberen. Na 97' floot de scheidsrechter af.. Een verdiende overwinning op basis van een sterke eerste helft, met de nodige bibber op het einde.

Doelpunten : 17' Vercauteren (0-1), 24' Vercauteren (0-2), 61' Laacheri (0-3), 70' Van Der Loo (1-3), 88' Belhaj (2-3)

Page load time: [ 0.044341 ] seconds