Went out: Steven Van De Vijver (Middenvelder)
    Substituted: Tuur Steenssens (Middenvelder)

Went out: Matthias Coekaerts (Middenvelder)
    Substituted: Samir Cheikh (Middenvelder)

• 70. Minute
    Went out: Nick De Smit (Verdediger)
    Substituted: Parys Lauhouh Kouadio (Middenvelder)

90' Michael De Wilde
    66' Matthias Coekaerts
    58' Steven Van De Vijver
    42' Demba N Dom
    84' Michiel Murphy
    77' Thomas De Ryck
    67' Davy Claessens
    61' Elias Schelkens
    55' Thomas De Meester
    images/com_sportsmanagement/database/events/soccer/red_card.pngRode kaarten
    90' Killian Vereecken

Match article

KFC Vrasene heeft dit weekend de kans laten liggen om verder uit te lopen op zijn eerstvolgende achtervolger. Tegen hekkensluiter KV Sint-Gillis-Dendermonde kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Vrasene stak al in minuut 1 zijn neus aan het venster, maar Vereecken werkte een hoekschop van dichtbij naast. Toch kon het zijn stempel moeilijk drukken, en duurde het tot de 37’ voor een volgende noemenswaardige kans. Laacheri haalde uit met een afstandsschot, maar doelman Allaert ranselde de bal uit de linkeronderhoek.

In de tweede helft ging Vrasene op zoek naar de winnende treffer, maar zag het maar liefst drie doelpunten afgekeurd worden. In de 46’ had Maes een prima actie en schot in huis, maar zijn poging strandde op de paal. In de 52’ kon Laacheri op doel koppen na een vrije trap van De Smit, maar doelman Allaert voorkwam een gemaakt doelpunt. In de 80’ waagde Maes zijn kans opnieuw vanuit de korte hoek, maar opnieuw werd zijn schot gekeerd door de staak. De bezoekers verdedigden het gelijkspel met een dubbele muur, Vrasene op zijn beurt zocht maar vond het winnende doelpunt niet.
    Volgend weekend trekken we naar het veld van Juventus Schoonaarde. Supporters op post!

Page load time: [ 0.024387 ] seconds