KFC Vrasene - SK Kemzeke 2-1

KFC Vrasene heeft dit weekend een nieuwe driepunter gepakt, het won met 2-1 van SK Kemzeke. Laacheri zorgde in de eerste helft voor een dubbele voorsprong die niet meer uit handen gegeven werd.

Al in de 11’ was Cheikh dicht bij de openingstreffer maar zijn schot strandde op de paal. Langs de overkant zag Van Breuseghem zijn voorzet op het kwartier op de dwarsligger belanden. In de 25’ ging de bal op de stip voor de bezoekers nadat Van Mieghem werd neergehaald door De Roover. Sinnaeve zette zich achter de bal maar Franckaert had opnieuw een uitstekende redding in huis. Het was daarentegen Vrasene dat in de 33’ de openingstreffer lukte. Na een zéér knappe uitgespeelde aanval omspeelde Laacheri doelman Caluwé en kon hij de 1-0 tegen de touwen trappen. In de 42’ was het opnieuw raak voor Laacheri. Op aangeven van N Dom kon hij de 2-0 voorbij Caluwé in doel trappen.

Ook in de tweede helft ging het spel gelijk op, maar kwam het eerste gevaar wel van Vrasene. In de 50’ kon N Dom zich doorzetten, maar hij trapte de bal voorlangs. Langs de overkant moest Franckaert zich in de 77’ reppen om een vrije trap van De Coster in hoekschop te duwen. In de 81’ stond Franckaert opnieuw klaar, deze keer kon hij redding brengen op een kopbal van Van Callenberge. In de 86’ was het dan toch raak voor de bezoekers nadat Meeus een vrije trap overhoeks in doel kon koppen (2-1). De bezoekers zetten nog alles op alles maar vonden de gelijkmaker niet meer. Beide ploegen eindigden de wedstrijd nog met 10 na rode kaarten voor De Coster en N Dom. Kort voor affluiten mocht ook Steenssens nog op doel afgaan, maar ook hij kon de score niet verder uitdiepen.
Volgend weekend trekken we naar het veld van KSK Kallo. Supporters op post!

Doelpunten : 33’ Laacheri (1-0), 42’ Laacheri (2-0), 86’ Meeus (2-1)